National Geographic: Aankondiging: Bouw eerste 3D-geprinte jacht van plastic afval

by Jun 18, 2018Uncategorized0 comments

Searious Business kondigt tijdens de finish van de Volvo Ocean Race de bouw van ‘s werelds eerste 3D-geprinte én zeewaardige jacht van plastic afval aan. De social enterprise die bedrijven inspireert slimmer om te gaan met plastic, showt het publiek het prototype van twee meter op donderdag 28 juni op het podium van het Zuiderstrandtheater. Het uiteindelijke jacht moet 20 meter lang worden. Doel is om de boot in 2019 mee te laten doen met die Volvo Ocean Race. Tijdens de presentatie roept Searious Business samen met een team van experts uit de maakindustrie en scheepvaart, bedrijven op om mee ‘in zee’ te gaan met de bouw.

Volvo Ocean Race: Prototype of our sustainable design will be on display in the Ocean Pavillion during the finish of the Volvo Ocean Race

Building 1st 3D-printed Yacht from Plastic Waste  with BeteoR, People and Organizations Andrew Hall Bart van der Wijk Lucas Post Uiterweer Wellman Recycling 10XL Prototype will be on display in the Ocean Pavillion during the finish of the Volvo Ocean Race 沃尔沃环球帆船赛 Searious Business will give a presentation during Volvo Ocean Race 沃尔沃环球帆船赛 on June 28 in The Hague, the Netherlands.

×

Welcome!

We are happy to help you, do you have a question or need advice?

×